Όροι Χρήσης
Όροι Χρήσης
Ο παρών Δικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου (εφεξής για λόγους συντομίας ο Δήμος), και προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν. 2121/93 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως εκάστοτε ισχύει. Ως αντικείμενο έχει την προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης του Ηρακλείου.

Ο επισκέπτης/χρήστης (εφεξής για λόγους συντομίας ο χρήστης) του Δικτυακού τόπου του Δήμου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών.

Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού τόπου. Ο Δήμος δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη εάν δεν αναφέρεται ρητά στην παρούσα σελίδα.

Ο χρήστης οφείλει κάθε φορά να ελέγχει για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθεί τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχεται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Δήμου και του χρήστη του Δικτυακού τόπου και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτόν.